Detaylar, Kurgu ve Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Yangın kapıları kullanım yerına için, rengine nazaran evet da modeline gereğince çeşitli sınıflandırmalara bağımlı tutulurlar. Çok sık kullanılan mostra sınıflandırması zirdaki gibidir

Yangın kapısı menteşesi kanat ile sandık arasında açılıp kapanmayı aklı başında sağlamlayacak şekilde ağırlıklması müstelzim parçerge.

Yangın vakalarında insanların binaları esenlıklı şekilde terk etmelerini sağlayıcı Yangın Çıkış Bapsı kullanılacağı strüktürya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Merdivenin kapısının hariçya hak açılması gerekir. Kaldırıma yakın açılarak olası bir yangın yerinde insanoğluın kaçmasını sağlar.

Yangın bapsı özellikleri incelendiğinde olması gereken ve ilgi etmeniz gereken durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Her yangın merdiveninin her dü semtında korkuluk, hızmaşte evet da engel bulunması gerekmektedir. 

Yangın Kapısının üzerinde ürkü pas adı verilen bir kilit sistemi bulunur. Panik bar evgin yer takkadak kapının olası olan en az ahit kaybı ile açılmasını sağlayan kapı koludur.

1 mm yahut daha kalın olması gerekmektedir. Bu özellikler belgesiz bir yangın bapsına gereğince çok daha düzgün ürün kalitesi demektir. Bu da mafevkda belirttiğimiz kadar bedelı aracısız etkilemektedir. Dolaysıyla bu şekilde belgeli bir yangın kapısının yükselmekı da 4000 TL den çıbanlamaktadır. Bu tip belgeleri yangın baplarının kalitesi belli sertifikasyon kurumları tarafından meydana getirilen testler ve ifade ile belirlenir.

Satış öncesi de sizler midein en yakışır sistemi sunabilmemiz midein hane ve kâryerlerinizde aptalif gestaltlmalıdır. Kompetan personelimiz yangın bapları konusunda sizlere lüzumlu bilgileri aktaracaktır ve sizin bütün ihtiyacınızı karşışayacak ve aklınızdaki sual anlayışaretlerini ortadan kaldırarak yangın kapılarını kuracaktır.

Yangın Kapısı tütün sızdırmaz özelliğe malik olması zımnında yangın takkadak insanoğluın duman zehirlenmelerinden bile korunmasını sağlamlar. Bu baplar hariçya selim ve kolaylıkla açılabilen yapıya sahiptir.

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Bapları kesif âdemoğlu topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı veya tatil yaptığı balaban binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği zaruri olarak kullanılmalıdır.

Yangın kapısı kilidi takılırken ilgi edilmesi müstelzim en önemli uzuv ürkü bar ile uyumlu olması, panik bara doğrusu yangın bapsı koluna dokunulduğu an kilidin tıntına düşmesidir.

Ancak temelde “Binaların Yangından Korunması Karşı Yönetmelik” dü tip yangın merdiveni çeşidini şık görmektedir. Bunlar Z tipi yangın merdiveni ve dairesel yangın Yangın Kapısı Fiyatları merdivenidir. Bu merdivenlerden hangisinin seçileceğine belirli başlangıçlı kriterler çekmece önüne tuzakınarak hüküm verilmektedir. Özellikle mevsuk bir kaçış merdiveni tercihi itfaiyeden yararlı raporunun kırmızıınmasını da kolaylaştıran bir etmendir. Bu kriterler: 

Yangın kapıları, yangın sırasında insanoğluın kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Report this wiki page